Super zbritje vetëm për ty | Deri në -80%!

Vetëm 2 ditë kohë!

Search

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

3 hours 15 minutes 25 Studentë Ende pa vlerësime Mesatar 13 Tema 5.0 Për Fillestar

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne mbarim online!
Ky kurs permban njohuri dhe teknikat me te fundit per editimin, manipulimin, dhe krijimin e imazheve te ndryshme.
Pasi ta perfundoni kete kurs ju do te jeni ne gjendje te punoni imazhe qe ju nevojiten si per vete ashtut dhe klienta te ndryshem.
Prej fillestar ne profesional!C’ka po pret akoma? Behu pjese e kti rrugetimi kreativë!

asd[kasdkas

a;lskda;lksda;s

2024-05-20 06:17:10

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

Faleminderit Guri Haxha, qe na ke mundsu me pas nje Kursi ne Gjuhen Shqipe i cili eshte sqaruar shum kjarte edhe pika te shkurtra ... vetem Vazhdoni keshtu dhe suksese te metutjeshme.

2024-01-03 12:37:51

39.90 70.00

Guri Haxha

Digital Artist / Supervisor

0,0Vlerësimi i instruktorit
25
Studentë
1
Kurs/e
0
Vlerësime

Guri Haxha, një profesionist i certifikuar, shquhet për aftësi në programet nga Adobe, Menaxhim të Projekteve, dhe Biznesit të tij "Guri Visuals". Me një përvojë disa vjeçare në fushën e Artit Digjital, menaxhim dhe mbikëqyrje të suksesshëm të ekipeve në Post-Production, Guri njihet për punën e palodhur,talentin e tij, si dhe bashkëpunimin me qindra klientë dhe kompanit jasht vendit. (Jellysmack,Optimability Solutions,RCA Production,Fifth Place Comedy etj.)Aj po ashtu u zgjodh nga kanali "Photoshop Hustler" per punimet e tij nder me te veçuarat, si dhe u perzgjodh nga Jellysmack Video Editori & Supervisor i vitit. Aktualisht përfundoi një kurs për bazat e Photoshop-it për fillestarë, dhe planifikon të sjellë kursin e ardhshëm për aftësi të avancuara. Me përkushtim ndaj cilësisë së lartë, Guri është gati të vazhdojë të kontribuojë në fushën kreative dhe teknologjike.

Shiko detajet

Sign Up

Mësoni në kohën tuaj nga universitetet
dhe bizneset më të mira.

                                                             

                                                                   

                                       Keni llogari?Kyçuni

×