Mësoni për profesione të ndryshme, | Duke filluar nga 35€.

Oferta e fundit - vetëm 7 ditë

Search

Courses

Showing all 5 courses

Courses

Filter

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, mënyra e prezantimeve vizuele të produkteve, hapësirave t...
 • 3 hours 18 minutes
 • Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofron një udhëzues të strukturuar në 10 module për të më...
 • 3 hours
 • Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne mbarim online! Ky kurs permban njohuri dhe teknikat me te fu...
 • 3 hours 15 minutes
 • Mesatar
39.90 70.00
Shiko kursin

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? Në këtë kurs të Adobe Premiere Pro’s ki me mësu bash...
 • 4 hours
 • Fillestar
49.90 83.90
Shiko kursin

Mëso Dropshipping me Vigan Shala

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të dominuar, kështu që paraja është e sigurt. Çdo gjë që...
 • 3 hours
 • Fillestar
39.99 139.99
Shiko kursin

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, mënyra e prezantimeve vizuele të produkteve, hapësirave t...
 • 3 hours 18 minutes
 • Mesatar
 • Ende pa vlerësime
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofron një udhëzues të strukturuar në 10 module për të më...
 • 3 hours
 • Mesatar
 • Ende pa vlerësime
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne mbarim online! Ky kurs permban njohuri dhe teknikat me te fu...
 • 3 hours 15 minutes
 • Mesatar
 • Ende pa vlerësime
39.90 70.00
Shiko kursin
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? Në këtë kurs të Adobe Premiere Pro’s ki me mësu bash...
 • 4 hours
 • Fillestar
 • Ende pa vlerësime
49.90 83.90
Shiko kursin
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Mëso Dropshipping me Vigan Shala

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të dominuar, kështu që paraja është e sigurt. Çdo gjë që...
 • 3 hours
 • Fillestar
 • Ende pa vlerësime
39.99 139.99
Shiko kursin
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Sign Up

Mësoni në kohën tuaj nga universitetet
dhe bizneset më të mira.

                                                             

                                                                   

                                       Keni llogari?Kyçuni

×