Super zbritje vetëm për ty | Deri në -80%!

Vetëm 2 ditë kohë!

Search

Kurset
më të kërkuara

Fillestar

Filloni dhe rritni shitjet tuaja me DropShipping!

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Filloni dhe rritni shitjet tuaja me DropShipping!

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Filloni dhe rritni shitjet tuaja me DropShipping!

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Filloni dhe rritni shitjet tuaja me DropShipping!

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Filloni dhe rritni shitjet tuaja me DropShipping!

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3

Zhvilloni
aftësitë tuaja.

Zhvillo aftësitë tuaja me kurset tona në gjuhën shqipe. Mëso në çdo kohë dhe kudo.

Showing the single course

Courses

Filter

Filloni dhe rritni shitjet tuaja me DropShipping!

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të dominuar, kështu që paraja është e sigurt. Çdo gjë që...
 • 3 hours
 • Fillestar
39.99 85.99
Shiko kursin

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? Në këtë kurs të Adobe Premiere Pro’s ki me mësu bash...
 • 4 hours
 • Fillestar
49.90 83.90
Shiko kursin

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne mbarim online! Ky kurs permban njohuri dhe teknikat me te fu...
 • 3 hours 15 minutes
 • Mesatar
39.90 70.00
Shiko kursin

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofron një udhëzues të strukturuar në 10 module për të më...
 • 3 hours
 • Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, mënyra e prezantimeve vizuele të produkteve, hapësirave t...
 • 3 hours 18 minutes
 • Mesatar

Filloni dhe rritni shitjet tuaja me DropShipping!

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të dominuar, kështu që paraja është e sigurt. Çdo gjë që...
 • 3 hours
 • Fillestar
39.99 85.99
Shiko kursin
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? Në këtë kurs të Adobe Premiere Pro’s ki me mësu bash...
 • 4 hours
 • Fillestar
49.90 83.90
Shiko kursin
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne mbarim online! Ky kurs permban njohuri dhe teknikat me te fu...
 • 3 hours 15 minutes
 • Mesatar
39.90 70.00
Shiko kursin
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofron një udhëzues të strukturuar në 10 module për të më...
 • 3 hours
 • Mesatar
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, mënyra e prezantimeve vizuele të produkteve, hapësirave t...
 • 3 hours 18 minutes
 • Mesatar
var cards = document.getElementsByClassName('main-card'); var col = document.getElementsByClassName('col-lg-9'); for (let i = 0; i < cards.length; i++) { cards[i].addEventListener('mouseenter', function() { this.querySelector('.action-button').classList.remove('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.add('d-none'); }); cards[i].addEventListener('mouseleave', function() { this.querySelector('.action-button').classList.add('d-none'); this.querySelector('.price-text').classList.remove('d-none'); }); } for (let j = 0; j < col.length; j++) { col[j].classList.add('col-xl-9'); } .main-price{ position: absolute; right: 0; top: 50%; }

Sign Up

Mësoni në kohën tuaj nga universitetet
dhe bizneset më të mira.

                                                             

                                                                   

                                       Keni llogari?Kyçuni

×