Mësoni për profesione të ndryshme, | Duke filluar nga 35€.

Oferta e fundit - vetëm 7 ditë

Search
Search

Mëso
Avanco
Punësohu

Fitoni mundësinë për punësim dhe avancim në karrierën tuaj përmes kurseve tona.

Kurset

Zhvillo aftësitë tuaja me kurset tona në gjuhën shqipe. Mëso në çdo kohë dhe kudo.

Kurset

Zhvillo aftësitë tuaja me kurset tona në gjuhën shqipe. Mëso në çdo kohë dhe kudo.

Fillestar

Mëso Dropshipping me Vigan Shala

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Dropshipping me Vigan Shala

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Dropshipping me Vigan Shala

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Dropshipping me Vigan Shala

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3
Mesatar

Hapat e parë ne botën e 3D-së me Pëllumb Sopi

Je prej atyre personave që gjithmonë të ka lënë përshtypje bota 3 Dimenzionale, ...
 • 8 Tema · Për Fillestar
Mesatar

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

Kursi online "Menaxhimi i Rrjeteve Sociale", drejtuar nga Donard Sylejmani me 6+ vite përvojë, ofr...
 • 10 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Mesatar

Bazat e Dizajnit Grafik me instruktor Guri Haxha

A ki pase deshir me msu fotoshopin po ski dite ku? Tash e ki mundesin me msu prej fillimit deri ne m...
 • 13 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Video Editing në Adobe Premiere Pro

A po don me ditë me editu çdo lloj video që e ki në mendje edhe atë në mënyrë profesionale? ...
 • 28 Tema · Për Fillestar · ⭐ 5.0
Fillestar

Mëso Dropshipping me Vigan Shala

Drop-shipping është një nga bizneset më të lehta online për të filluar, dhe ka një treg të ...
 • 12 Tema · Për Fillestar · ⭐ 4.3

Pyetjet më të shpeshta në platformën tonë

Edukohu online është një platformë që ju ofron kurse për mësim online nëpërmjet videove, të gjitha në gjuhën shqipe.
Platforma jonë ofron kurse të larta, të drejtuara nga profesionistë të njohur në fushat e teknologjisë, biznesit, artit dhe më gjerë.

Po, platforma jonë është më se e sigurt. Të gjitha të dhënat tuaja janë të ruajtura dhe përdoren vetëm për përdorim të brendshëm. Edukohu Online është e regjistruar si biznes në Republikën e Kosovës dhe ka bashkëpunim edhe me Raiffeisen Bank. Gjithashtu, kemi intervista të ndryshme lidhur me platformën tonë.

Fillimisht, shkoni tek kursi që ju dëshironi të bëheni pjesë, pastaj klikoni butonin ‘Blej Tani’. Pastaj, plotësoni të dhënat që ju kërkohen për të hapur llogarinë tuaj. Pasi keni krijuar llogarinë, shtypni përsëri butonin ‘Blej Tani’, dhe do të drejtoheni në faqen e porosisë së kursit. Këtu, keni dy mundësi për të blerë kursin, ose me para në dorë, ose përmes kartelës së kreditit.

Kurset kanë rreth 4 orë material video, por kjo nuk do të thotë se trajnimi mund të përfundojë brenda 4 orësh. Nëse ndiqni të gjitha hapat e instruktorit dhe detyrat që ju jep, trajnimi mund të zgjasë deri në një muaj.

Jemi duke punuar në këtë proces, ku automatikisht pas përfundimit të kursit, do të keni një test përmbyllës, dhe mund të merrni edhe diplomën. Megjithatë, në momentin aktual, mund të merrni certifikatën vetëm duke na kontaktuar në Facebook

Ne ofrojmë shumë metoda të pagesës, përfshirë: – Përmes kartës së bankës, – Përmes parave në dorë, – Crypto (monedha dixhitale), – Ria, – Moneygram, – Western Union

Para se të bëni blerjen e kursit me para në dorë, ju lutem sigurohuni që adresa, qyteti dhe numri i telefonit të jenë të sakta. Pas pagesës që bëni tek postieri, platforma jonë do të aktivizojë kursin në faqen tonë të internetit.

Sign Up

Mësoni në kohën tuaj nga universitetet
dhe bizneset më të mira.

                                                             

                                                                   

                                       Keni llogari?Kyçuni

×