Super zbritje vetëm për ty | Deri në -80%!

Vetëm 2 ditë kohë!

Search

Menaxhimi i Rrjetëve Sociale me Donard Sylejmani

3 hours 17 Studentë Ende pa vlerësime Mesatar 10 Tema . 5.0 Për Fillestar
35.00

Donard Sylejmani

Social Media

0,0Vlerësimi i instruktorit
17
Studentë
1
Kurs/e
0
Vlerësime
Shiko detajet

Sign Up

Mësoni në kohën tuaj nga universitetet
dhe bizneset më të mira.

                                                             

                                                                   

                                       Keni llogari?Kyçuni

×