Mësoni për profesione të ndryshme, | Duke filluar nga 35€.

Oferta e fundit - vetëm 7 ditë

Search

A jeni të
interesuar të
bashkëpunojmë?

Kontakto

Edukohuonline.com, ne jemi gjithmonë në kërkim të profesionistëve të talentuar dhe të apasionuar që dëshirojnë të ndajnë dijen dhe përvojën e tyre me të tjerët. Nëse keni eksperiencë në një fushë të caktuar dhe dëshironi të ktheni pasionin tuaj në një kurs që frymëzon dhe edukon, ne ju ftojmë të bashkëpunoni me ne.

Nëse jeni të gatshëm të bëheni pjesë e një komuniteti inovativ dhe të ndihmoni në formimin e ardhmërisë së edukimit online, ne jemi të interesuar të dëgjojmë nga ju. Na kontaktoni për një bashkëpunim. Ne me padurim presim të dëgjojmë nga ju dhe të fillojmë një udhëtim të përbashkët drejt suksesit në mësimdhënie!

Kush jemi ne?

edukohuonline.com është një platformë që ju ofron kurse për mësim online nëpërmjet videove, të gjitha në gjuhën shqipe.
Platforma jonë ofron kurse të larta, të drejtuara nga profesionistë të njohur në fushat e teknologjisë, biznesit, artit dhe më gjerë.
Qëllimi ynë është të sjellim një arsim të lartë, të arritshëm dhe të përshtatshëm për të gjithë ata që dëshirojnë të zhvillojnë aftësitë e tyre përmes videove dhe të punësohen në të ardhmen. Hapni rrugën tuaj drejt suksesit dhe zhvillimit personal me kurset tona.

Ekipi Ynë

Njihuni me ekipin tonë, një grup profesionistësh në fushat e tyre,
të gatshëm të ndriçojnë rrugën tuaj drejt njohurive dhe suksesit.

Vigan Shala

Instruktorë për Dropshipping

Shiko kursin

Shqipdon Saliaj

Instruktorë për Video Editing

Shiko kursin

Sign Up

Mësoni në kohën tuaj nga universitetet
dhe bizneset më të mira.

                                                             

                                                                   

                                       Keni llogari?Kyçuni