Mësoni për profesione të ndryshme, | Duke filluar nga 35€.

Oferta e fundit - vetëm 7 ditë

Search

Ju faleminderit
për blerjen tuaj!

Porosinë tuaj e kemi pranuar me sukses.
Sapo postieri të mbërrijë dhe të kryhet pagesa, kursi juaj do të aktivizohet menjëherë.

Vemendje!

Përdorimi i Kursit: Kursi juaj është për përdorim personal dhe nuk duhet të shpërndahet ose të kopjohet pa leje. Çdo shpërndarje e paligjshme ose kopjim i përmbajtjes së kursit mund të çojë në bllokimin e llogarisë suaj.

Masa Ligjore: Ne marrim seriozisht çdo rast të vjedhjes së kursit ose përdorimit të paligjshëm. Në rast të konstatimit të ndonjë aktiviteti të këtillë, ne do të ndërmarrim masa ligjore për të mbrojtur të drejtat tona dhe të autorëve.

Sign Up

Mësoni në kohën tuaj nga universitetet
dhe bizneset më të mira.

                                                             

                                                                   

                                       Keni llogari?Kyçuni

×